logostandardmedgråsvarttextpng

Fodervärd sökes!

Söker med ljus och lykta efter en pålitlig, noggrann och kärleksfull fodervärd till en av våra kastrerade honkatter (Segersjös Uwa) på 1,5 år. Endast som sällskapskatt pga. tillfällig sjukdom hos katten. Hon är en renrasig Norsk skogkatt med stamtavla.

Söker dig som önskar ta hand om en katt som fodervärd. Där vi står för samtliga kostnader (försäkring och veterinärvård m.m) - Orsak till omplacering är pga. osämja i vår kattgrupp och den här tjejen skall inte utsättas för onödig stress, därför måste vi se oss om efter ett passande fodervärdshem.

Hon kommer under en tid framöver behöva göra återbesök hos veterinär, vi har besökt Djursjukhuset i Strömsholm. Då är det en fördel om man kan hjälpa till vid dessa tillfällen. Vi står för kostnaden såklart. Gärna i KAK-området eller Västmanland med omnejd.

Söker dig:
- Som inte har andra katter just nu eller planerar skaffa fler än en (inom den närmsta tiden)
- Som önskar ta hand om en otroligt mysig sällskapskatt.
- Som söker en innekatt (Hon måste hållas inomhus pga. sjukdom).
- Som är noggrann med städning i hemmet.
- Som är förstående och villig att ta hand om en katt med tillfällig sjukdom.


Till en början sökes fodervärd pga. hennes hälsotillstånd (överlåter inte en sjuk katt) - Är hon frisk under en längre tid kan hon självaklart övergå i din/er ägo.

Kontakta oss via mail eller använd formuläret nedan så berättar jag mer vad hennes tillfälliga sjukdom innebär. Är du intresserad och vill veta mer? Har du frågor? Tveka inte att höra av dig/er.

Vi har allt vad gäller utrustning, kattlåda (inbyggd i ett skåp med kattlucka som avläses med id-chip) matskålar osv.

Obs! Omplaceringen är ej akut just nu - men vi vill hennes bästa och ser oss därför runt om för en lämplig fodervärd.

mickispetersson@gmail.com

Kontaktformulär